tr

Ankara Özel Ders

Ankara Özel Ders

Ankara Özel Ders

Ankara Özel Ders, Fizik, Biyoloji, Kimya, Türkçe, İngilizce, Matematik , İlkokul dersleri olmak üzere bütün derslerden öğrencilere eğitim vermekteyiz. Ankara’nın her ilçesinden sizlere ulaşıp, eğitim kolaylığı sunuyoruz. Yalnızca Ankara’da değil ,diğer İl ve İlçelerde de  eğitim vermekteyiz . Eğitimlerimiz online ve yüz yüze gerçekleşmektedir. Ankara Özel Ders anlatan öğretmenlerimiz kendi alanlarında uzman ve kurumumuza mülakat ile alınmış öğretmenlerdir.

Ankara Özel Ders

Derslerimiz online ya da yüz yüze işlenmektedir. Öğrencilerimizin isteği doğrultusunda derslerle ilgili seviyesi doğrultusunda program hazırlıyoruz. Ders gününde eğitime katılamayan öğrencilerimiz için ek ve telafi dersleri sağlıyoruz.

Derslerimizin anlatımından sonra deneme ve seviye tespit sınavları yapıyoruz böylece öğrencinin kendini denemesini ve eksiklerini gidermesine ve hangi konuya yoğunlaşması gerektiğine dair katkıda bulunuyoruz. Konu tekrarlarımız ve verdiğimiz ödevler ile dersin kalıcılığını arttırıyoruz.

Öğrencilerimiz özel ders sayesinde eksiklerini tamamlayıp, başarı konusunda istedikleri hedefe doğru ilerleyeceklerdir.

Ankara özel ders olarak biz derslerimizi kendi platformlarımızdan anlatmaktayız fakat tercih eden öğrencilerimize yüz yüze ders sunuyoruz.  Online özel derslerimiz yüz yüze yapılan özel dersten hiçbir farkı yoktur.

Derslerimize başlamadan önce ücretsiz 15-20 dakikalık deneme dersi yapmaktayız bunun amacı; öğretmen-öğrenci uyumuna bakılması, alt yapının olup olmadığının kontrolünün sağlanması içindir. Ankara özel ders 40 dakika ders 10 dakika mola 40 dakika ders şeklinde olmaktadır. Online derslerimizde sadece Ankara’da  özel ders veren öğretmenler değil Türkiye’nin her tarafından öğretmenimiz olabilir. Türkiye’nin en iyi kadrosu ile çalışmaktayız. En iyi verimi verebilecek öğretmenler her zaman kurumumuzun önceliğidir.

Ankara Özel Ders Matematik

Özel ders Matematik sınavlarda önem taşıyan bir derstir bu yüzden sınav için en önemli konuların üzerine daha çok yoğunlaşması gerekir. özel ders Matematik programımızda Ayt, Tyt, Lgs, Ales, Kpss  sınavlarınız için eğitimlerimiz vardır. Sınavlardaki sayısal sorular ve konulara göre ders anlatımları ve sınavlar yapıyoruz.

Türkiye’nin her yerinde sadece bir tık uzağınızdayız.
matematik özel ders giresun

 

 

 

Not: Kurumumuzda  TYT, AYT, LGS, YÖS, KPSS, ALES Kurslarımız mevcuttur.

Özel Ders Matematik

Özel Ders Türkçe

Özel Ders Fizik

Özel Ders Kimya

Özel Ders İngilizce

Özel Ders Biyoloji

Eğitim Koçluğu ve Hızlı Okuma Kurslarımız mevcuttur.

Ders verdiğimiz ilçeler

Çankaya, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Altındağ, Pursaklar gibi bütün ilçelere ders vermekteyiz.

Ankara Özel Ders Okul Takviye Kursu

İlkokul 1.sınıf öğrencileri için verdiğimiz dersler okuma- yazma, İngilizce

İlkokul 2.sınıf öğrencileri için verdiğimiz dersler seri okuma ve yazma, İngilizce, temel matematik ve problem çözme

İlkokul 3. sınıf öğrencileri için verdiğimiz dersler İngilizce, Türkçe, Matematik ve fen bilimleri

ilkokul 4. sınıf öğrencileri için Türkçe, İngilizce, Matematik Problem çözme teknikleri, seri okuma, paragraf teknikleri  özel ders Ankara öğretmenleri tarafından online veya birebir  anlatılmaktadır.

Orta okul 5. 6. 7. sınıf öğrencileri için Hızlı okuma ve paragraf teknikleri, Türkçe, matematik, fen bilimleri, İngilizce  ve Tarih (Sosyal Bilgiler) derslerinden Ankara özel ders öğretmenleri tarafından anlatılmaktadır.

8. sınıf öğrencileri (Lgs Kursu) Lgs hazırlık kurslarımız Ankara özel dersin en iyi özel olarak hazırlanmış öğretmenler tarafından anlatılmaktadır. 8. sınıf öğrencileri (Lgs Adayları) kurs paketlerimizden olduğu gibi sadece matematik Özel ders, Fen özel ders, Türkçe özel ders, İnkılap Tarihi özel ders, İngilizce özel dersi, Din kültürü özel ders şeklinde ayrı ayrı da alabilirler.

Lise

9.sınıftan 12. sınıfa kadar öğrencilere okula yardımcı takviye dersleri vermekteyiz. Matematik, Türkçe, İngilizce, Tarih, Fizik, Biyoloji  ve tüm derslerden Özel Ders Ankara olarak yardımcı olmaktayız.

12. sınıf öğrencileri (Yks Kursu, Yös Kursu) üniversiteye hazırlanan öğrencilere yüz yüze yada online ders seçenekleri sunuyoruz . İsteyen öğrencilere sadece zayıf oldukları derslerden de özel ders alabilir. Yüz yüze derslerimizi kurumlarımızda veya öğrenci evinde özel ders olarak yardımcı olmaktayız.

Online LGS – YKS Kursu – Şubelerimizle İrtibat

İlkokul sınıf  eğitmenleri, Lgs , Yks, Kpss, Ales derslerimiz hakkında bilgi almak için 0541 598 0041 numaralı telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp hattımızdan kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Ön kayıt formunu doldurarak kursumuzla iletişim kurabilirsiniz.

Önemli Not: Bizden ders alan öğrencilere 15 günde bir online deneme yapılmaktadır.(LGS YKS adaylarına) Tüm adayların katılımını istemekteyiz. Günlü sınav olduğu için belirtilen tarihlerde yapılması gerekmektedir.

Merak Edilenler

Ders almaya başlamadan önce, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?

Evet, 15-20 dakikalık deneme dersi imkanımız vardır.

Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?

Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmekteyiz.

Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuç veriyor mu?

Evet, vermektedir, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk sebeplerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve eğitimcilerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders fiyatlarımızda kampanya başlattık. Bizleri arayarak, ya da aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin
Telefon aramalarınıza veya whatsapp mesajlarınıza anlık olarak yanıt vermekteyiz.

     

    ankara özel ders

    ankara özel ders

    ankara özel ders

    ankara özel ders

    ankara özel ders

    ankara özel ders

     

    Ziyaretçi Yorumları (2)
    1. Öykü dedi ki:

      Matematikten ders almaya başladım kısa sürede ilerleme kaydettim tavsiye ederim

    2. Soner dedi ki:

      Matematik derslerinin çok keyifli geçtiğini söylemeliyim oldukça geliştim tavsiye ederim

    Whatsapp
    Özel Ders Sepeti
    Özel Ders Sepeti
    Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz? Online mı Yüz yüze mi özel ders istiyorsunuz?
    error: Content is protected !!
    Call Now Button