tr

Ankara Matematik Özel Ders

Ankara Matematik Özel Ders

ankara matematik özel ders

Ankara Matematik Özel Ders

Ankara Matematik Özel Ders olarak sizler için en verimli özel dersleri tecrübeli öğretmen kadromuzla birlikte veriyoruz. 

Derslerimizden isterseniz online isterseniz yüz yüze olarak yararlanabilirsiniz. Derslerimizi 40 dakika ders 10 dakika ara 40 dakika ders olacak şekilde işliyoruz. Özel derslerimize başlamadan önce 20 dakika süren ücretsiz online deneme dersi imkanımız vardır. Örnek derslerin hedefi sağlıklı öğretmen-öğrenci eşleşmesidir.

Ankara Matematik Özel Ders

Bizlerde kurum olarak sizlere en yarar sağlayacak, en sevecen, en donanımlı matematik özel ders veren öğretmenleri bir araya getirdik. Öğretmeni sevmek matematiği sevmektir bunun farkındayız. Matematik Özel Ders Ankara arama ve sayfalarında en güncel, en popüler konumdayız. Çünkü bizler alınan her özel dersin, sizler için ne seviyede önemli olduğunu, belki de bir hayatı değiştirebileceğini de biliyoruz.

Matematikten LGS de 20 soru TYT de 40 soru AYT de 40 soru gelmektedir. Öğrencilerin ne yazık ki oldukça zorlandıkları bir alan olduğu için en çok matematik netini yapan aday öne çıkmaktadır. Full çeken öğrenci sayısı fazlasıyla az olduğundan sınavlarda hepsini yapanlar genelde derece yapmaktadır.

ankara matematik özel ders

 

 

 

Türkiye’nin her noktasında yalnızca bir tık uzağınızdayız. Ankara Matematik Özel Ders olarak her yerdeyiz.

Ankara Matematik Özel Ders

Online derslerimize başlamadan önce 15-20 dakikalık deneme dersi yapıyoruz. Öğretmen öğrenci uyumuna baktıktan sonra karar veriyoruz. Derslere başlıyoruz. Online denemelerimiz sadece sistem üzerinden değil indirilip çıktısı alındıktan sonra çözülebiliyor. Online ödevlerimiz ve sistemimiz Türkiye’nin en iyi sistemidir.

2005 den deri kurs ve özel ders vererek sınavlara öğrenci ve adayları hazırlıyoruz. Türkiye’nin en iyi öğretmen kadrosunu kurduk. Matematik Özel Ders Ankara en iyi öğretmenler ile evinizde veya online olarak ders anlatmaya devam etmekteyiz.

Uzaktan eğitimle online ders vermeye 2012 – 2013 eğitim öğretim yılında  dünyanın birçok yerinde yaşayan YÖS sınavlarına girecek adayları ile başladık. Her sene kendimizi güncelleyerek ders vermeye devam ediyoruz. Şuan da ilkokul 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf 4. sınıf özel ders, orta 5. sınıf, 6. sınıf, 7. sınıf okul özel ders, lise 9. sınıf, 10. sınıf, 11. sınıf  özel ders, ales adayları, kpss adayları, yks adayları, lgs adaylarına, dgs adaylarına online ve yüz yüze Matematik Özel Ders Ankara olarak yardımcı olmaktayız. Online derslerimizdeki başarımız yüz yüze ile aynı seviyededir.

Pandemi (covid) sürecinde birçok kurum önce hazırlıklarını yaptılar ve sonra ders vermeye başladılar. Biz daha öncesinden de ders verdiğimiz için alt yapımızı sadece biraz daha güçlendirmek bize yeterli oldu. Hemen yks, lgs derslerimize başladık.

Ankara Matematik Özel Ders olarak sadece matematik dersi değil diğer derslerden de özel ders vermekteyiz. 2021 yılında LGS sınavında Kocaeli ve Gaziantep’ ten Türkiye birincisi çıkarttık. 0,3 lik dilimde 19 tane öğrencimiz oldu. 0,9 luk dilimde 100 den fazla öğrencimiz başarı sağladı. Biz yaptırdık demiyoruz. Biz anlattık, yönlendirdik, öğrencimiz çalıştı ve başardı. Öğretmenlerimiz ne kadar iyi olursa olsun öğrenci çalışmadığı takdirde bizim anlatmamızın faydası yeterli olmayacaktır. Öğrenci ders çalışmak soru çözmek zorundadır.

Öğretmen kadromuz güncel ÖSYM, MEB müfredatına uygun olarak ders anlatmaktadırlar. Ankara Matematik Özel Ders verilirken yeni nesil sorular üzerinden konu anlatmaya özen gösterilmektedir. Adaylar ders sonrasında yapamadıkları soruları whatsapp üzerinden ders aldıkları öğretmenlerine ücretsiz olarak soru sorabilirler.

İlköğretim öğrencilerine, orta okul ara sınıf öğrencilerine ve lgs hazırlık öğrencilerine, lise ara sınıf ve yks öğrencilerine ALES, KPSS, YÖS, DGS, BİLSEM hazırlık adaylarına özel ders olarak yardımcı olmaktayız. Matematik Özel Ders Ankara olarak tüm seviyelerde matematik dersi anlatmaktayız.

Online LGS – YKS Kursu – Şubelerimizle İrtibat

İlkokul sınıf  eğitmenleri, LGS , YKS, YÖS, KPSS, ALES derslerimiz hakkında bilgi almak için 0538 851 63 88 numaralı telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp hattımızdan kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Ön kayıt formunu doldurarak kursumuzla iletişim kurabilirsiniz.

Önemli Not: Bizden ders alan öğrencilere 15 günde bir online deneme yapılmaktadır.(LGS YKS adaylarına) Tüm adayların katılımını istemekteyiz. Günlü sınav olduğu için belirtilen tarihlerde yapılması gerekmektedir.

Merak Edilenler

Ders almaya başlamadan önce, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?

Evet, 15-20 dakikalık deneme dersi imkanımız vardır.

Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?

Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmekteyiz.

Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuç veriyor mu?

Evet, vermektedir, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk sebeplerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve eğitimcilerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders fiyatlarımızda kampanya başlattık. Bizleri arayarak, ya da aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin
Telefon aramalarınıza veya whatsapp mesajlarınıza anlık olarak yanıt vermekteyiz.

    ankara matematik özel ders

    ankara matematik özel ders

    ankara matematik özel ders

    ankara matematik özel ders

    Ziyaretçi Yorumları (1)
    1. Serdar dedi ki:

      Matematik netlerimi size borçluyum çok teşekkür ederim

    Whatsapp
    Özel Ders Sepeti
    Özel Ders Sepeti
    Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz? Online mı Yüz yüze mi özel ders istiyorsunuz?
    error: Content is protected !!
    Call Now Button