tr

İstanbul Matematik Özel Ders

İstanbul Matematik Özel Ders

İstanbul Özel Ders

İstanbul Matematik Özel Ders olarak sizler için en verimli özel dersleri vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece İstanbul’un her noktasında değil bütün Türkiye’de alanında uzman öğretmenlerimiz ile sunduğumuz eğitim olanakları bulunmaktadır. Derslerimizi online yada yüz yüze birebir formatta anlatıyoruz. LGS , YKS, DGS, YÖS, KPSS ALES adaylarına da hizmet vermekteyiz. İstanbul Matematik Özel Ders olarak tüm öğretmenlerimiz tecrübeli ve alanlarında uzman öğretmenlerdir.

Derslerimizi 40 dakika ders 10 dakika ara 40 dakika ders olacak şekilde işliyoruz. Özel derslerimize başlamadan evvel yaklaşık 15-20 dakika süren ücretsiz online örnek ders imkanımız vardır. Örnek derslerin hedefi sağlıklı öğretmen-öğrenci eşleşmesidir.

İstanbul Matematik Özel Ders 

Matematikten ders almak size önemli bir avantaj kazandırır. Çünkü matematik sınavlarda en yüksek etkiye sahip alandır. Üstelik yalnızca sınavlarda değil bütün hayatımızda karşımıza çıkar. Size matematiği yani hayatı daha kolay hale getirebilmek için çabalıyoruz.

Öğrenciler matematik eğitmenini sevdiğinde matematiğe normalinden daha pozitif yaklaşır, daha yapılabilir bakarlar. Yani öğretmeni sevmek ile matematiği sevmek birbiriyle eş değerdir. Bir işi daha yapabilmek için nasıl onu sevmek gerekiyorsa matematiği de sevmek onu daha da kolaylaştırıp fazlasıyla iyi yapabilmek anlamına gelir.

Eğitmen ekibimiz tecrübeli, alanında uzman ve branş eğitmenlerden oluşmaktadır. Her derste alanında uzmanlaşmış, ayrı ayrı bütün sınıf düzeylerine ders anlatabilen eğitmenlerimiz mevcuttur.

İstanbul Matematik  Özel Ders 

Bizlerde kurum olarak sizlere en yarar sağlayacak, en sevecen, en donanımlı matematik özel ders veren öğretmenleri bir araya getirdik. Öğretmeni sevmek matematiği sevmektir bunun farkındayız. Matematik Özel Ders İstanbul arama ve sayfalarında en güncel, en popüler konumdayız. Çünkü bizler alınan her özel dersin, sizler için ne seviyede önemli olduğunu, belki de bir hayatı değiştirebileceğini de biliyoruz.

Matematikten LGS de 20 soru TYT de 40 soru AYT de 40 soru gelmektedir. Öğrencilerin ne yazık ki oldukça zorlandıkları bir alan olduğu için en çok matematik netini yapan aday öne çıkmaktadır. Full çeken öğrenci sayısı fazlasıyla az olduğundan sınavlarda hepsini yapanlar genelde derece yapmaktadır.

Ales Matematik Özel Ders

Ales tecrübesi olan öğretmenlerimiz tarafından anlatılan matematik derslerini online zoom üzerinden alınmasını tavsiye ediyoruz. Öğretmenlerimiz matematik dersleri ile birlikte sayısal mantık derslerini de anlatmaktadır. Türkçe dersini anlatan öğretmenlerimiz sözel mantık ve hızlı paragraf tekniklerini de anlatmaktadır.

Yös Matematik Özel Ders

Yös Matematik özel ders anlatmak için yös tekniğini bilmek ve daha öncesinden anlatılmış olması gerekir. Öğrencilerimize IQ da anlatmaktayız.

Hızlı Paragraf Teknikleri

Sınavlara girecek tüm adaylara paragraf teknikleri derslerini almalarını tavsiye ediyoruz. Toplamda 10 ders olan paragraf teknikleri sayesinde adaylar yeni nesil soruları zorlanmadan çözmektedirler. Hızlı okuma teknikleri dersleri yaklaşık 2o derste bitmektedir.

Türkiye’nin her noktasında yalnızca bir tık uzağınızdayız.

matematik özel ders giresun

 

 

 

whatsapp

İstanbul Matematik Özel Ders Online LGS – YKS Kursu – Şubelerimizle İrtibat

İlkokul sınıf  eğitmenleri, LGS , YKS, YÖS, KPSS, ALES derslerimiz hakkında bilgi almak için 0538 851 63 88 numaralı telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Matematik Özel Ders Whatsapp hattımızdan kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Ön kayıt formunu doldurarak kursumuzla iletişim kurabilirsiniz.

Önemli Not: Bizden ders alan öğrencilere 15 günde bir online deneme yapılmaktadır.(LGS YKS adaylarına) Tüm adayların katılımını istemekteyiz. Günlü sınav olduğu için belirtilen tarihlerde yapılması gerekmektedir.

Merak Edilenler

Ders almaya başlamadan önce, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?

Evet, 15-20 dakikalık deneme dersi imkanımız vardır.

Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?

Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmekteyiz.

Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuç veriyor mu?

Evet, vermektedir, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk sebeplerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve eğitimcilerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders fiyatlarımızda kampanya başlattık. Bizleri arayarak, ya da aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin
Telefon aramalarınıza veya whatsapp mesajlarınıza anlık olarak yanıt vermekteyiz.

    i̇stanbul matematik özel ders

    i̇stanbul matematik özel ders

     

    Ziyaretçi Yorumları (10)
    1. Ayşe dedi ki:

      Çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık.

    2. Deniz dedi ki:

      Matematikten çok ilerledim hocam çok iyi teşekkür ederim

    3. Selin dedi ki:

      Kendime güvenim geldi netlerim arttı çok teşekkür ederim

    4. Ali Asaf dedi ki:

      Matematiği sevdirdi öğretmenimiz çok farklı bakıyorum artık matematiğe çok teşekkür ederim

    5. Birsen dedi ki:

      Matematik netlerim ders aldığım andan itibaren artmaya başladı teşekkür ederim

    6. Defne dedi ki:

      Böyle tecrübeli bir hocayla daha çok net çıkaracağıma inanıyorum teşekkür ederim hocam

    7. Kerim dedi ki:

      Netlerim her geçen gün artıyor sayenizde teşekkürler

    8. Büşra dedi ki:

      Hocam çok güzel anlatıyor emeğinize sağlık çok memnunum

    9. Beril dedi ki:

      Tecrübeli donanımlı süper hocalar var dersleri çok güzel işliyorlar tavsiye ederim

    10. Defne dedi ki:

      Matematik dersinden korkmuyorum artık hicam çok iyi öğretiyor teşekkür ederim

    Whatsapp
    Özel Ders Sepeti
    Özel Ders Sepeti
    Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz? Online mı Yüz yüze mi özel ders istiyorsunuz?
    error: Content is protected !!
    Call Now Button